Fortsättning följer efter HomecomingFestivalen...  

Arken Värnamo

8-10 augusti 2014

Välkommen till Musikfesten 2014
– en inspirerande, musikalisk helg med Southern Gospel/ Homecomingartister från USA

Musikfesten i Arken (Pingstkyrkan Värnamo) inleds med en kavalkad av alla på fredagen medverkande artister för att sedan på lördagen fortsätta med att varje grupp har sitt eget konserttillfälle under dagen. Då finns möjligheten att uppleva en fullängdskonsert med respektive grupp. På lördagen anländer också Evie, direkt från konserter i Norge, till Musikfesten och vi får under kvällens konsert lyssna till både Evies egen repertoar samt Woody´s Homecoming Sing-A-long med alla artister på scen. På söndagen finns möjlighet att fira gudstjänst tillsammans med pingstförsamlingen i Värnamo och sedan avsluta med en bit mat eller fika i Värnamo innan hemfärd.

Musikfesten erbjuder även ett fullmatat FEST-paket med supémiddag och program på fredagen och kanske en och annan överraskning... Dessutom ingår också en exklusiv morgonsamling samt både lunch och middag på lördagen. Detta ger goda möjligheter till gemenskap med både gamla och nya vänner.


Välkommen med och dela upplevelsen!

Joakim och Malin
SEMNOS EVENT

Medverkande artisterLadye Love & Reggie Smith


Klicka här för att läsa merWoody & Vonnie Wright


Klicka här för att läsa merEvie*
* Medverkar lördag kvällKlicka här för att läsa mer

Med reservation för eventuella ändringar i program eller medverkande.

Tolkning
Artisternas talade inslag under konserterna tolkas av Ingvar Holmberg.

Kontakt                                                                                
Musikfesten/Semnos Event
Björkgatan 9
331 51  VÄRNAMO

E-Post: info@semnos.com
Telefon: 0370-198 27

HomecomingFestivalen var ett treårsprojekt i Jönköping under 2011, 2012 och 2013 och Musikfesten 2014 är nu fortsättningen på konserthelgen. I samma anda fast under lite andra former och denna gång i Värnamo.

Anmäl dig till Semnos Events nyhetsmail för att inte missa viktig information om våra event. Klicka här för att anmäla dig