Musikkryssning till karibien & fort lauderdale, fl

ÖVER 15 år med musikresor & 20 år med musikklubben!
Välkommen med!


Vi kommer att göra en mycket innehållsrik resa med stora upplevelser i en musikalisk, andlig miljö. Tillsammans med medresenärer som känner för samma musik samt den gruppresetrygghet som vår tekniska arrangör Amerikaspecialisten Swanson´s står för är det självklart upplagt för en lyckad resa!

 

Musikkryssning till Karibien & Fort Lauderdale, FL
9 november - 19 november 2023 


RESANS UPPLÄGG (med reservation för ev ändringar)
Vi flyger med SAS bekväma flyg till Miami, Florida från Stockholm eller Köpenhamn torsdagen den 9 november (Tyvärr finns inga rimliga restider för direktanslutning från Göteborg med SAS). Vår buss hämtar upp på flygplatsen i Miami och tar oss den korta sträckan till mysiga staden Fort Lauderdale, där vi spenderar resans första dagar.

Vi bor på ett bra hotell med ett underbart läge mitt i staden med direkt strandläge. Dagarna passar för sol och bad, eller kanske en strandpromenad. På lördagen tar vi oss sedan direkt till kryssningshamnen där vi går ombord på fartyget som ska kryssa oss runt i exotiska Karibien. Väl ombord tar vi på egen hand, och i den takt vi vill, del i de aktiviteter som finns i fartygets program samt Gaithers dagliga Homecomingkonserter. Resan har därför inget programarrangemang utöver detta under dagarna ombord.

Fullmatade med intryck och upplevelser efter en kryssningsvecka lägger så fartyget till igen i Fort Lauderdales hamn. Vi tillbringar sista dagen med en sightseeing-tur med svensktalande guide som tar oss med till några av höjdpunkterna i området. Kvällsflyget tar oss sedan direkt från Miami till Skandinavien där vi landar 19 november.

Alla datum och platser är preliminära och kan ändras. Se fullständiga villkor på anmälningstalongen.


EN HÄLSNING FRÅN BILL & GLORIA:
Det är vår stora glädje att få inbjuda dig till att än en gång resa tillsammans med oss. Gaither Homecoming kryssar i Karibien! Vi hoppas att du följer med oss i november för en resa med nya bekantskaper, glädje och förunderliga landskap - och naturligtvis med den bästa kristna musiken på jorden!

Vilken förmån det är att få upptäcka Guds underbara natur! Karibien visar verkligen Guds kreativa skapelse på helt nya sätt. Vi kommer att besöka platser som Amber Cove och Half Moon Cay i Bahamas. Besättningen på Holland America kommer att göra sitt yttersta ombord fartyget Nieuw Amsterdam, som är en destination i sig. Njut av den världsberömda servicen, tillsammans med de lyxiga hytterna och fulländade restaurangupplevelser. Vakna upp till det stilla ljudet av havet från din balkong. Beställ in en andra (eller tredje) efterrätt och dela gemenskap med andra troende som kan bli till nya, goda vänner.

Något av det bästa med våra Homecomingkonserter och musikresor är att ingen är den andra lik. Tänk att det är så att vi aldrig riktigt vet vad som ska hända! Vi skapar en fantastisk upplevelse längs med vägen, utifrån Andens ledning som inspirerar artisterna i deras unika gåvor. Tänk att under en hel vecka få njuta av dagliga konserter med några av de bästa artisterna inom den kristna musiken.

Vi tackar Gud för vänner som du som älskar att sjunga till och om Herren. Låt oss komma tillsammans och göra detta tillsammans i Karibien. Vi hoppas på att få träffa dig där!

Because He Lives,
Bill & Gloria Gaither

 

Tidlös elegans kännetecknar det femstjärniga kryssningsrederiet Holland America Line.
Noga utvalda detaljer välkomnar ombord; de färska blommorna, de exklusiva möblerna och inredningen, de imponerande konstverken och den oslagbara servicenivån och vänligheten är alla viktiga delar för Holland America Line.

Med en konstsamling värd mångmiljonbelopp som bakgrund, kommer din värld under en vecka att kretsa kring en myriad av möjliga aktiviteter, fräscha hytter, stora gemensamma utrymmen och en gedigen kvalitet in i minsta detalj.

Holland America Line serverar ojämförbara måltider ombord, med en variation som slår det mesta. Med allt från perfekt serverade middagar i matsalen och dignande bufféer på däck till de läcka kvällsbufféerna kommer maten att vara allting du förväntar dig och mycket mer. Den vänliga personalen är överlåtna att ge sitt allra bästa till dig som gäst och är kända för sin excellenta servicenivå. Holland America erbjuder allting som du kan tänkas vilja ha på en flytande resort i världsklass.

Fort Lauderdale
Fort Lauderdale

Är din nästa semesterresa något mer än bara en semester?
Det är vår bön att din resa ska vara inspirerande!

Vår målsättning på Inspiration Cruises & Tours är att ge dig en upplyftande och fräsch upplevelse där du kan få uppleva en förnya relation både till Gud och till andra. Under mer än fyrtio år har vi varit pionjärer inom den kristna resebranschen. Vi har kombinerat den bästa tänkbara servicen med reseupplägg som innehåller en andlig fördjupning och inspiration. Din kryssning kommer att vara fullmatad med inte baraenastående sköna naturupplevelser, utan även oförglömliga ögonblick av gudsnärvaro och en gedigen andlig atmosfär. 174 920 troende har varit med på våra resor sedan 1981.

Kom och var med du också! Vi ser framemot att ha roligt och uppleva saker tillsammans med dig under en helt oslagbar och unik reseupplevelse. Semnos Event i Sverige är samarbetspartner till Inspiration Cruises & Tours.
 

S:t Thomas
S:t Thomas

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT FÖLJA MED?
Under de senaste 15 åren har vi inbjudit till Musikresor genom Musikklubben Homecoming och Semnos Event. Totalt har närmare 500 resenärer rest tillsammans med oss och ofta har resorna varit Musikkryssningar. Nu firar vi att vi åter kan börja resa igen och det blir något av en jubilumsresa där säkert många tidigare års resenärer, tillsammans med nya, kommer att trivas och få med sig minnen för livet!

Upplev Fort Lauderdale i Florida samt Karibiens tropiska paradis på en unik musikkryssning med en fullspäckad uppsättning av välkända och älskade kristna toppartister! En av vår kanske mest avkopplande resa någonsin – mitt under
svenska novemberrusket.

Eftersom detta kan vara den sista kryssningen som Gaithers gör, är tillfället helt unikt för 2023! Detta är ett drömresmål för många... Nu inbjuder vi, på mångas begäran och önskan, till en unik möjlighet att få vara med om en “once in a lifetime”-resa; Ett unikt reseupplägg tillsammans med Gaithers – det är nu det gäller.


Anmälan är nu öppen för resan, hör av dig så återkommer vi med anmälningstalong. 

På grund av det redan stora förhandsintresset förstår vi att många kommer att följa med som varit med på resor tidigare, men också att flera kommer med för första gången. Det finns möjlighet att förlänga resan om man samtidigt önskar se andra platser i USA på egen hand. 
Resan har ett begränsat antal platser och genomförs under förutsättning att tillräckligt antal resenärer anmäler sig.


Kontakta oss på
info@semnos.com

eller ring 0370-198 27
 

Klicka på länken nedan för att läsa broschyren om resan med mer info och prisuppgift


TILL SIST…
Vi ser fram emot att dela den här upplevelsen tillsammans med både nya och gamla resenärer. För visst är det väl dags igen för en resa...?

Välkommen med!
Joakim & Malin Sunesson

Sedan 2006 har Musikklubben/Semnos Event inbjudit till regelbundna Musikresor till USA, de senaste åren i teknisk samverkan med Amerikaspecialistresebyrån Swansons. Under åren har totalt närmare 500 personer varit med på någon eller några av resorna, som alltid centrerat kring besök på ett inspirerande musikarrangemang.

Eftersom våra resenärer delar samma intresse av att få lyssna till sång och musik på plats i USA kan våra resor också bli goda tillfällen för kontakter och gemenskap.

Vi strävar alltid efter att så långt det är möjlligt erbjuda en hög kvalitetsstandard på resornas upplägg både vad gäller val av hotell, flygtider, upplevelser på resemålen samt val av musikevent, etc. Reser man och bokar helt på egen hand, eller via en alternativ resebyrå, kan man kanske t ex få en enklare motell/hotellstandard, sämre flygtider och därmed också ett något billigare sätt att resa på. Men vår idé är istället att du ska kunna uppleva något utöver vardagen. Ambitionen med våra omsorgsfullt planerade resor med premiumkvalitet är att hela upplevelsen ska bli så avkopplande, innehållsrik och bekymmersfri som möjligt.