Musikkryssning till Kanada & New England

ÖVER 15 år med musikresor & 20 år med musikklubben!
Välkommen med!

Upptäck Nordamerikas vackra kustlinje och historiska områden på en musikkryssning tillsammans med en fullspäckad uppsättning av kristna toppartister! Vi besöker också storstäderna Boston och Montreal på en av vår kanske mest spännande och unika resa.


Vi kommer att göra en mycket innehållsrik resa med stora upplevelser i en musikalisk, andlig miljö. Tillsammans med medresenärer som känner för samma musik samt den gruppresetrygghet som vår tekniska arrangör Amerikaspecialisten Swanson´s står för är det självklart upplagt för en lyckad resa!

 

Musikkryssning till Kanada & New England med Boston och Montreal
8 september - 18 september 2022 


RESANS UPPLÄGG (med reservation för ev ändringar)
Vi flyger med British Airways från Stockholm eller Göteborg via London Heathrow direkt till Boston den 8 september. Resans första dagar spenderar vi i östkustsstaden Boston som bjuder på stora möjligheter. Kanske väljer du en sightseeing-tur som täcker in så mycket av fina upplevelser som möjligt, eller tar du det lugnt och upptäcker stan på egen hand. Vi bor på Sheraton Boston, ett förstklassigt-hotell med ett underbart läge mitt i storstaden.

Vi tar oss sedan på lördagen till kryssningshamnen där vi går ombord på fartyget som ska kryssa oss runt i vackra New England och till Kanada. Väl ombord tar vi på egen hand, och i den takt vi själva vill, del i de aktiviteter som finns i fartygets
program samt Gospel Music Celebrations dagliga konserter och arrangemang.

Fullmatade med intryck och upplevelser efter en kryssningsvecka lägger så fartyget till i Montreals hamn där vi tar oss till flygplatsen. Vi räknar med att få in någon mer upplevelse på väg till flyget som på kvällen tar oss hem direkt från Montreal via London och vi landar igen den 18 september.

Alla datum och platser är preliminära och kan ändras. Se fullständiga villkor på anmälningstalongen.


EN HÄLSNING FRÅN ARTISTERNA:
"Följ med oss på en inspirerande och innehållsrik vecka till sjöss vid några av de mest häpnadsväckande och romatiska platserna i Nordamerika. Hösten är den bästa tiden att upptäcka det vackra landskapet och med egna ögon bevittna höstfärgernas framfart. Det blir något utöver en vanlig semesterresa - en vecka fylld av härliga konserter och tillfällen att tillsammans med andra troende uppleva tid med Gud, gemenskap, avkoppling och den musik som vi gillar från några av de mest välkända och populära grupperna inom Southern Gospelmusiken.

Det är dags att klappa takten, sjunga med och inspireras av älskade sångare och musiker. Som alltid är vi på en av Holland Americas bästa fartyg, Zaandam. Njut av lyxen och den exceptionella upplevelsen av service ombord med dignande måltider.

Du kommer att hamna mitt i ett charmerande landskap i en värld av fyrar, humrar och en stresslös tillvaro på dagen och himmelsk underhållning på kvällarna. Utöver detta blir det specialsamlingar och matinékonserter som säkert kommer att inspirera och lyfta dig. Är du redo att skapa livslånga minnen under en kryssningsvecka? Kom med oss nu och säkra din plats ombord!


BOOTH BROTHERS • THE COLLINGSWORTH FAMILY • GREATER VISION
TARANDA GREENE • LEGACY FIVE • TRIUMPHANT QUARTET • DENNIS SWANBERG

Tidlös elegans kännetecknar det femstjärniga kryssningsrederiet Holland America Line.
Noga utvalda detaljer välkomnar ombord; de färska blommorna, de exklusiva möblerna och inredningen, de imponerande konstverken och den oslagbara servicenivån och vänligheten är alla viktiga delar för Holland America Line.

Med en konstsamling värd mångmiljonbelopp som bakgrund, kommer din värld under en vecka att kretsa kring en myriad av möjliga aktiviteter, fräscha hytter, stora gemensamma utrymmen och en gedigen kvalitet in i minsta detalj.

Holland America Line serverar ojämförbara måltider ombord, med en variation som slår det mesta. Med allt från perfekt serverade middagar i matsalen och dignande bufféer på däck till de läcka kvällsbufféerna kommer maten att vara allting du förväntar dig och mycket mer. Den vänliga personalen är överlåtna att ge sitt allra bästa till dig som gäst och är kända för sin excellenta servicenivå. Holland America erbjuder allting som du kan tänkas vilja ha på en flytande resort i världsklass.

Boston
Boston

Är din nästa semesterresa något mer än bara en semester?
Det är vår bön att din resa ska vara inspirerande!

Vår målsättning på Inspiration Cruises & Tours är att ge dig en upplyftande och fräsch upplevelse där du kan få uppleva en förnya relation både till Gud och till andra. Under mer än fyrtio år har vi varit pionjärer inom den kristna resebranschen. Vi har kombinerat den bästa tänkbara servicen med reseupplägg som innehåller en andlig fördjupning och inspiration. Din kryssning kommer att vara fullmatad med inte baraenastående sköna naturupplevelser, utan även oförglömliga ögonblick av gudsnärvaro och en gedigen andlig atmosfär. 174 920 troende har varit med på våra resor sedan 1981.

Kom och var med du också! Vi ser framemot att ha roligt och uppleva saker tillsammans med dig under en helt oslagbar och unik reseupplevelse. Semnos Event i Sverige är samarbetspartner till Inspiration Cruises & Tours.
 

Montreal
Montreal


ÄR DU INTRESSERAD AV ATT FÖLJA MED?
Under de senaste 15 åren har vi inbjudit till Musikresor genom Musikklubben Homecoming och Semnos Event. Totalt har närmare 500 resenärer rest tillsammans med oss och ofta har resorna varit Musikkryssningar. Nu firar vi att vi åter kan börja resa igen och det blir något av en jubilumsresa där säkert många tidigare års resenärer, tillsammans med nya, kommer att trivas och få med sig minnen för livet!

Upplägget som vi nu presenterar är ett av de mest unika och spännande när det gäller att besöka den Nordamerikanska kusten och Kanada, samtidigt som man är med om oslagbara konsertupplevelser med något av det bästa inom den kristna musiken. Vi har även lagt in besök i storstäderna Boston och Montreal och innehållet passar därför både den som aldrig tidigare varit i USA, och för den som varit med på många resor, men som aldrig "kan få nog" av att uppleva Southern Gospel-musiken live och på plats! 


Anmälan är nu öppen för resan, hör av dig så återkommer vi med mer info, prisuppgift och anmälningstalong. 

På grund av det redan stora förhandsintresset förstår vi att många kommer att följa med som varit med på resor tidigare, men också att flera kommer med för första gången. Det kan även finns möjlighet att förlänga resan om man samtidigt önskar se andra platser i USA på egen hand. Självklart följer vi utvecklingen och resan genomförs under förutsättning att restriktioner och inreseförbud inte hindrar. Resan har ett begränsat antal platser.


Kontakta oss på
info@semnos.com

eller ring 0370-198 27
 

Klicka på länken nedan för att läsa broschyren om resan med mer info och prisuppgift


TILL SIST…
Vi ser fram emot att dela den här upplevelsen tillsammans med både nya och gamla resenärer. För visst är det väl dags igen för en resa...?

Välkommen med!
Joakim & Malin Sunesson

Sedan 2006 har Musikklubben/Semnos Event inbjudit till regelbundna Musikresor till USA, de senaste åren i teknisk samverkan med Amerikaspecialistresebyrån Swansons. Under åren har totalt närmare 500 personer varit med på någon eller några av resorna, som alltid centrerat kring besök på ett inspirerande musikarrangemang.

Eftersom våra resenärer delar samma intresse av att få lyssna till sång och musik på plats i USA kan våra resor också bli goda tillfällen för kontakter och gemenskap.

Vi strävar alltid efter att så långt det är möjlligt erbjuda en hög kvalitetsstandard på resornas upplägg både vad gäller val av hotell, flygtider, upplevelser på resemålen samt val av musikevent, etc. Reser man och bokar helt på egen hand, eller via en alternativ resebyrå, kan man kanske t ex få en enklare motell/hotellstandard, sämre flygtider och därmed också ett något billigare sätt att resa på. Men vår idé är istället att du ska kunna uppleva något utöver vardagen. Ambitionen med våra omsorgsfullt planerade resor med premiumkvalitet är att hela upplevelsen ska bli så avkopplande, innehållsrik och bekymmersfri som möjligt.